BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
CONTACT


Start eerste verkoopfase thuisduels

gepost: 29/06/2017

Schalke 04 start dinsdag 11 juli de eerste verkoopfase voor de eerste vier thuisduels van het nieuwe seizoen. Dat betreft de thuisduels tegen rb Leipzig (19/20 augustus), VfB Stuttgart (8-10 september), FC Bayern München (19/20 september) en Bayer Leverkusen (29 september - 1 oktober).

Op de eerste verkoopdag, 11 juli, kunnen Mitglieder die de Mitgliederversammlung op 25 juni jl. Tot het eind hebben uitgezeten gebruik maken van hun voorverkooprecht. Deze zijn automatisch geregistreerd bij het verlaten van de Arena na de jaarvergadering.

Een dag later, woensdag 12 juli vanaf 09.04 uur, kunnen alle Mitglieder van Schalke 04 kaarten bestellen. Ieder Mitglied kan maximal 4 tickets bestellen in alle mogelijke varianten: 4 tickets voor 1 match, voor alle vier wedstrijden 1 ticket of 2 om 2. Alleen voor de wedstrijden tegen bvb en FC Bayern geldt maximaal 2 tickets per Mitglied.

Tickets voor de overage 13 thuisduels in de Bundesliga gaan later in de verkoop. De start van deze verkoopfases wordt later gecommuniceerd door Schalke 04.

NB: zorg er voor dat voor de start van de voorverkoop de gegevens op jouw konto store.schalke04.de geactualiseerd zijn. De ticketshop heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Zo dient iedere besteller over een uniek e-mailadres te beschikken. Meerdere bestellingen op hetzelfde maildres is niet meer mogelijk. Schalke 04 heeft onlangs een mail rond gestuurd over de wijzigingen.

<< terug naar nieuwsoverzicht