BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Activiteiten

Blau und Weiss Enschede is bij iedere thuiswedstrijd en de meeste uitwedstrijden van FC Schalke 04 in het stadion aanwezig.

Bij thuiswedstrijden is het trefpunt van BWE café "Auf Schalke/Wellhausen" op de Schalker Meile (Kurt-Schumacher-Strasse 119) in GE. Tot uiterlijk anderhalf uur voor de wedstrijd is BWE daar aanwezig.
Het café vind je door vanaf de A2 in GE langs de Arena richting GE-Zentrum te rijden. Na het eerste viaduct, het begin van de Schalker Meile, is het café bij het eerstvolgende stoplicht aan de rechterkant. Ongeveer 200 meter na de Glückauf Kampfbahn. Parkeren 200 meter verder naast de brug.

In het stadion kun je het bestuur treffen op Block 35 (Oberrang Nordkurve) of hou de fanclubvlag in de gaten.

Naast het wedstrijdbezoek organiseert BWE regelmatig feestavonden voor de leden en doet het mee aan diverse voetbaltoernooien. Het jaarlijkse Internationale BWE fanclubtoernooi is uitgegroeid tot een traditie. Zestien Schalkefanclubs gaan in Enschede twee dagen lang met elkaar de sportieve strijd aan. De feestavond op zaterdag is altijd weer een hoogtepunt. BWE is ook regelmatig aanwezig bij activiteiten van het SFCV als fantoernooien en Schalkebeurzen. Leden van BWE kunnen ten allen tijde deel nemen aan de verschillende activiteiten van de fanclub.

BWE ACTIVITEITEN 2017-2018

vr. 29 dec.
Zaaltoernooi bij Attacke 94 Wettringen

 

Zin in een potje voetbal? BWE speelt dit jaar weer mee op het zaaltoernooi van de fanclub Attacke 94 Wettringen op vrijdag 29 december. Het toernooi start om 18.00 uur in de Ludgerushalle te Wettringen. BWE regelt het busvervoer en het voetbaltenue. Jij zorgt voor passend schoeisel (geen zwarte zool).
Het vertrek uit Enschede is om ca. 16.30 uur.

Aanmelden is per direct mogelijk per e-mail aan bwe@xs4all.nl.

vr. 5 jan.
BWE Nieuwjaarsinstuif

 

Luidt samen met je BWE-vrienden het nieuwe jaar in! Het kan op vrijdag 5 januari vanaf 20.00 uur in café De Toekomst in Enschede tijdens de BWE Nieuwsjaarsinstuif. Alle BWE-leden en overige S04-fans zijn van harte uitgenodigd om samen het glas te heffen op een nieuw königsblau jaar. De entree is gratis.

di. 23 jan.
Excursie Veltins brouwerij

 

BWE organiseert dinsdag 23 januari 2018 opnieuw een excursie naar de Veltins Brauerei in Grevenstein-Meschede (Sauerland). De bus vertrekt 's morgens om 07.15 uur vanaf café de Toekomst, Toekomststraat 48 in Enschede.
De kosten bedragen slechts € 25,- per persoon! Dit bedrag kan contant worden betaald voor het vertrek in café de Toekomst. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: busreis, excursie in de Veltins brouwerij, consumpties in de bus, warme middagmaaltijd in de brouwerij, bij het middageten onbeperkt proeven van vele soorten Veltins bier!
Wil je tijdens de busreis iets eten dan dien je daar zelf voor te zorgen. Aanmelden is per direct mogelijk bij Henny via henny@xs4all.nl.

16 en 17 juni
Internationale BWE fanclubtoernooi

In het derde weekeinde van juni 2018 vormen de velden van Sportclub Enschede weer het decor van het Internationale BWE fanclubtoernooi met zaterdagavond weer een spetterende feestavond.Nadere details volgen, maar hou deze zaterdag en zondag alvast vrij!

Ik wil graag meevoetballen met BWE!
Dat kan! Ieder lid van BWE kan meedoen aan het toernooi. Een beetje voetbalervaring is meegenomen doch niet noodzakelijk. Een sportieve instelling des te meer. Aanmelden en info bij Erwin: bwe@xs4all.nl.

Programma zaterdag 16 juni
13.00 uur aftrap poulewedstrijden
17.00 uur einde poulewedstrijden
20.00 uur aftrap feestavond

programma zondag 17 juni
10.30 uur aftrap verliezersronde
11.00 uur aftrap winnaarsronde
14.30 uur aftrap finale met aansl. prijsuitreiking