BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04 Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Busreizen seizoen 2020 - 2021

BWE organiseert naar iedere thuiswedstrijd van FC Schalke 04 in de Arena Auf Schalke een busreis vanuit Enschede. Eén maal per jaar wordt er een driedaagse weekendtrip naar een uitwedstrijd georganiseerd. Aanmelden voor de busreizen kan via e-mail en bij het bestuur van BWE. Alle busreizen zijn onder voorbehoud. Actuele informatie via deze pagina.


tot nader order

alle busreizen uitgesteld

Info: alle busreizen zijn voorlopig uitgesteld in afwachting van de ontwikkelingen rond de corona-crisis en gevolgen voor de Bundesliga. Voorlopig is er geen dan wel in zeer beperkte mate publiek welkom bij de duels in de Bundesliga.

Fans van bezoekende clubs zijn voorlopig helemaal niet welkom in de stadions.

Aanmelden:


datum wedstrijd vertrek bijzonderheden
     

Kosten busreizen Bundesliga 2020/2021 (onder voorbehoud):

busreis met staanplaats    € 35,-

busreis met zitplaats        € 50,-

niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 5,- extra per persoon.

bij de topduels tegen bvb en FC Bayern geldt een toeslag van € 10,- per zitplaats.
(Dit is een toeslag die FC Schalke 04 heft op de zitplaatstickets voor deze topduels)

Aanmelden: per e-mail en bij het fanclubbestuur. Leden van BWE hebben voorrang bij het toewijzen van de plaatsen in de bus BIJ TIJDIGE AANMELDING. De betaling dient uiterlijk een dag voor vertrek binnen te zijn bij de fanclub.

De spelregels voor de busreizen:

- Leden van BWE hebben voorrang bij het toewijzen van de plaatsen, mits de contributie voor het lopende contributiejaar is voldaan.

- Het aantal beschikbare kaarten voor BWE evenals de verhouding tussen zit- en staanplaatsen verschilt per wedstrijd.

- Aanmelden kan onbeperkt door leden en niet-leden met uitzondering van de duels tegen bvb en Bayern. Voor deze twee wedstrijden kunnen uitsluitend fanclubleden maximaal één kaart bestellen.

- Een aanmelding is bindend en zal dus betaald moeten worden. Afzeggingen zijn voor eigen risico. Bij verhindering of afmelding zo spoedig mogelijk contact opnemen met Henny of Erwin. Zij doen hun best om een andere gegadigde te vinden voor de vrijgekomen plaats. Om een misverstand uit de wereld te helpen: BWE kan de kaarten niet teruggeven aan het SFCV of FC Schalke 04.

- BWE kan geen kaartgaranties afgeven, omdat BWE afhankelijk is van het aantal beschikbare kaarten.

- Fanclubleden die buiten de regio Enschede/Twente woonachtig zijn hebben de mogelijkheid toegangskaarten voor eigen vervoer bestellen. Ook hier geen kaartgarantie.  

- Het bestuur van BWE is niet ontvankelijk voor enigerlei reclamaties betreffende de verdeling van de beschikbare kaarten. Toewijzing geschiedt naar eer en geweten.

- Deelname aan de busreizen geschied op eigen risico. BWE is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, letsel of verlies van persoonlijke eigendommen.

BWE is géén voorverkoopadres en verkoopt derhalve géén losse kaarten!
Losse kaarten via
store.schalke04.de

Aanmeldingen voor de busreizen die voorlopig als "uitverkocht" zijn vermeld komen op een wachtlijst. Komen er extra kaarten beschikbaar of zijn er afmeldingen dan komen fans van de wachtlijst als eerste in aanmerking.

Reisprogramma:

De bus rijdt met een één of twee stops naar Gelsenkirchen. In GE zijn er twee mogelijkheden uit te stappen.

1) Schalker Meile bij de Fankneipe Auf Schalke, het stamcafé van het Schalker Fan Club Verband. Met de tram kun je vanaf hier naar de Arena te reizen. De tramhalte van lijn 302 is voor de deur. De reis is gratis als je in het bezit bent van een wedstrijdticket.

2) Arena, na de eerste stop rijdt de bus door naar de busparkeerplaats bij de Arena. Hier kun je uitstappen voor een bezoek aan de S04-fanshop en/of een drankje in het Clubheim van het SFCV. Het Clubheim vind je achter de Gegengerade van de Arena.

Drie kwartier na afloop van de wedstrijd vertrekt de bus vanaf de busparkeerplaats van de Arena rechtstreeks naar Enschede.

Voor de route naar café De Toekomst klik hier